EAGLE iNspire 30kW

van Kerkhof metaalbewerking bereidt zich voor op de toekomst. We vervangen onze Bystronic Byautonoom CO2 laser voor de EAGLE iNspire 30 KW Fiberlaser.
verwacht vanaf december 2022 in productie.

Om in te spelen op de veranderende vraag van de markt is de keuze voor een nieuwe plaat-lasersnijmachine gevallen op de EAGLE iNspire 30 KW Fiberlaser met een snijbereik van 4×2 meter.

De EAGLE iNspire is een lasersnijmachine welke ontworpen is om aan de hoogste verwachtingen van de huidige en toekomstige markt te voldoen. De machine biedt een uitzonderlijk hoge werkefficiëntie, volledige procesautomatisering en lage productiekosten. EAGLE heeft de machine op basis van “Ideal Machine Concept” ontwikkeld door vele jaren kennis, informatie en ervaring te verwerken in de iNspire. Door gebruik te maken van een composiet machineframe, koolstofvezel portaal, lineaire motoren op alle assen, laservezelbron, de eVa snijkop en supersnelle palletwisselaar is een efficiënte en dynamische machine ontwikkeld die stilstand- omsteltijden tot een absoluut minimum beperkt.

Zoals eerder genoemd is de keuze bij ons gevallen op de meest krachtige variant van 30 KW. Dit heeft als voordelen dat we zeer hoge snijsnelheden kunnen halen en dikkere materialen kunnen verwerken.

Overige kenmerken

  • Fiberlaserbron van IPG, de onbetwiste wereldleider op gebied van plaatbewerking fiberlasers met als belangrijkste kenmerken zijn hoge energie efficiëntie, lage onderhoudskosten en grote betrouwbaarheid
  • De lineaire motoren zorgen voor een hoge acceleratie/vertraging en een hoge dynamische nauwkeurigheid
  • Zeer snelle productie tegen lage kosten
  • Hoge nauwkeurigheid op dikkere materialen

Om deze machine bij te kunnen houden hebben we ervoor gekozen in eigen beheer een magazijntoren met automatische lader/ontlader te ontwikkelen. Hiermee zijn we in staat pakketten plaat te laden die vervolgens volledig automatisch geladen, gesneden en ontladen worden, efficiëntie ten top.

Wilt u weten wat deze machine voor u kan betekenen?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op door te bellen met 0412 64 00 86
of stuur een mail naar info@vankerkhof-oss.nl.